Close button

Ярмоленко: Шевченко був моїм кумиром

Ярмоленко: Шевченко був моїм кумиром

Півзахисник збірної України та англійського "Вест Хема" Андрій Ярмоленко в інтерв'ю Transfermarkt висловив думку про головного тренера національної команди Андрія Шевченка, а також зізнався, що фахівець був його кумиром в дитинстві, повідомляє Transfermarkt.

"Якщо чесно я ніколи не замислювався про те, що загальна сума моїх трансферів друга після Шевченка. Для мене це не грає ролі, на якому я місці: другому або третьому. Найголовніше для мене - це виходити на поле і показувати свою кращу гру, щоб мене оцінювали фанати і керівництво як футболіста, а не за цими цінами. До того ж, як я вважаю, важко робити такі порівняння. Зараз вже інший час. Якби Шевченко грав сьогодні, за нього б, швидше за все, клуби отримали від 100 до 150 мільйонів євро. Коли я ще був хлопчиськом, він був моїм кумиром. я, багато в чому, хотів бути як він і прагнув до цього. мені в моїй кар'єрі дуже пощастило, що мені довелося з ним грати і в київському «Динамо» і в національній команді. А зараз він мій тренер в збірній. Про нього я можу розповісти тільки хороше. Всі прекрасно знають, що як гравець він був зіркою світового масштабу, в яких топ-клубах він не грав. Його статистика говорить за себе. Але також по прогресу і результатами збірної видно як ми розвиваємося в Останніми роками при Шевченко. Він ще досить молодий тренер, але домагається вже відмінних результатів. Я з великим задоволенням працюю з ним ", - зазначив Ярмоленко.

Збірна України пробилася на чемпіонат Європи 2020 року, де в групі С зіграє проти Австрії, Нідерландів і Північної Македонії.

Новини

Популярні теми форуму

analytics