Close button

Динамо створить криптовалюту для вболівальників

Динамо створить криптовалюту для вболівальників

Київське "Динамо" домовилося про співпрацю з блокчейн-компанією Moonwalk, метою якого стане створення першої спортивної екосистеми, зав'язаною на взаємодії з уболівальниками, повідомляє BusinessWire.

Як повідомляє видання BusinessWire, фанати зможуть заробляти криптовалюту в залежності від участі в житті киян і витрачати її на покупки на території стадіону і в клубному магазині.

Це допоможе столичному клубу знайти додаткові джерела доходів в умовах пандемії коронавірусу. За словами президента "Динамо" Ігоря Суркіса, це дозволить спортивним командам по всьому світу по-новому подивитися на роботу з громадами.

"Moonwalk допомагає "Динамо" змінити правила гри у взаємодії, спілкуванні і монетизації наших спільнот. Компанія, з якою ми співпрацюємо, надасть нашим уболівальникам нові цифрові можливості, що допоможе нам збільшити кількість фанатів", - розповів Суркіс-молодший.

Наприклад, шанувальники киян зможуть заробляти клубну криптовалюту, пророкуючи результати матчів або проявляючи активність на сторінках "Динамо" в соціальних мережах. Отримавши монети, вболівальники зможуть витратити їх на участь в VIP-заходах команди, покупку атрибутики та інших товарів, пов'язаних з клубом.

Новини

Популярні теми форуму

analytics