Close button

У США звільнили співробітника, якого помітили під час штурму Капітолія

У США звільнили співробітника, якого помітили під час штурму Капітолія

Компанія Navistar Direct Marketing (штат Мериленд) звільнила співробітника після того, як його помітили серед прихильників Дональда Трампа під час штурму будівлі Капітолія, повідомляє Буквы.

Про це повідомили в пресслужбі компанії.

"Navistar Direct Marketing стало відомо про те, що чоловік з бейджем компанії Navistar був помічений в Капітолії США 6 січня 2021 року під час злому. Після перегляду фотодоказів вказаний співробітник був звільнений з поважної причини. Хоча ми підтримуємо право всіх співробітників на мирне і законне здійснення свободи слова, будь-який співробітник, який демонструє небезпечну поведінку, що ставить під загрозу здоров’я і безпеку інших, більше не буде мати можливості працевлаштування в Navistar Direct Marketing", - йдеться в заяві.

Компанія не повідомляє імені співробітника, про якого йдеться. Раніше чоловіка з бейджем компанії було помічено на одному з фото, опублікованих поліцією Вашингтона. Правоохоронці просили про допомогу в його розшуку. На кадрах чоловік тримає прапор, на голові — кашкет з гаслом Трампа.

photo_2021-01-07_19-16-45.jpg

Раніше повідомлялося, що серед людей, що штурмували Капітолій, було чимало прихильників теорії змови QAnon та членів Proud Boys, шовіністичної організації, яка має зв’язки з білим націоналізмом.

Зокрема, прихильниця QAnon стала однією з щонайменше 4 загиблих під час подій у Вашингтоні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics