Close button

Зеленський в Буковелі: українці викладають селфі з президентом

Зеленський в Буковелі: українці викладають селфі з президентом

Перші дні нового 2021 року президент України Володимир Зеленський проводить в Карпатах, на гірськолижному курорті "Буковель", повідомляє Страна.

Знімки з президентом публікують користувачі соціальної мережі Instagram.

Однією з фотографій з усміхненим Зеленським на тлі засніженої лижної траси поділився користувач tsipino_6. Молода людина, на ім'я Микола не прокоментував фото, зате його підписники вже оцінили загальне фото, вважаючи, що воно залишиться чудовим нагадуванням про зустріч.

QIP_Shot_-_Screen_1261.png

Ще один знімок був опублікований Сергієм Бабичем, який він виклав у соцмережу ще вчора. На знімку всі позують в гірськолижних костюмах і посміхаються.

Ще один знімок був опублікований Сергієм Бабич

Зокрема, з президентом України встигли сфотографуватися й інші гості Буковеля. У Instagram президента відзначили ще кілька акаунтів. На всіх знімках Зеленський посміхається і виглядає задоволеним.

QIP_Shot_-_Screen_1260.png

Нагадаємо, що в цьому році багато багатих та знаменитих українців замість французьких Альп поїхали в Карпати. Туди прилетіли всі, хто хотів і покататися на лижах, і показати свої наряди, і сходити на шопінг і, звичайно ж, відвідати гучні тусовки.

Новини

Популярні теми форуму

analytics