Close button

Здуття кишечника: як допомогти собі за 5 хвилин без медикаментів

Здуття кишечника: як допомогти собі за 5 хвилин без медикаментів

Здуття кишечника може доставити багато проблем і негативно позначається на загальному стані людини. Тим більше, якщо він знаходиться в колективі або будь-який інший групі людей. Як за 5 хвилин вирішити проблему газів в кишечнику без ліків? Ось давній спосіб наших предків, повідомляє Econet.

Про цю проблему незручно говорити в слух. Але від цього кількість людей, від неї страждають, не зменшується. Кишкові гази можуть доставляти неприємності, дискомфорт і негативно впливають на нашу діяльність. Адже, якщо людина буквально роздувається від газів в своєму кишечнику, він не може думати ні про що інше, крім того, як від них звільнитися. А якщо ми при цьому перебуваємо в громадському місці? Як вирішити проблему здуття кишечника?

Як швидко позбутися від здуття кишечника

Напевно в своєму житті ви стикалися з такими незграбними ситуаціями, коли ваш живіт роздутий, коли гази заважають не тільки думати, але і приймати правильні рішення. А ви, наприклад, в цей момент перебуваєте або в метро, або в громадському місці, або в президії високого зібрання, або вас оточують ваші підлеглі. А крім нав'язливої думки, як і де звільнитися від цих газів, інші емоції вас не турбують.

Все це негативно позначається на нашому настрої, фізичному стані, ефективності в роботі.

Задовго до того, як виникли всілякі продукти хімії, препарати для зняття газоутворення, наші предки справлялися з проблемою газів за допомогою простих і доступних предметів.

Ложка для зняття проблеми кишкових газів

Вам буде потрібно проста дерев'яна ложка. Ручкою ложки можна впливати на конкретні тілесні місця, в першу чергу на руках, для того щоб зняти так звані газові атаки.

Перша точка впливу для блокування кишкового газу розташована на внутрішній поверхні руки, на кордоні між третім і четвертим пальцем. Проекція цієї точки знаходиться на тильній стороні долоні. Вплив ручкою ложки на одну із зазначених точок людина усуває підвищену газовиділення в тонкому і товстому кишечнику.

Тепер ви бачите, що при проблемі кишкових газів можна прекрасно обійтися без медикаментів і нервового напруження. Досить впливати ручкою ложки на точки на руці, і питання газів в кишечнику вирішиться в найкоротші терміни.

Новини

Популярні теми форуму

analytics