Close button

Гороскоп на 9 січня 2021: Тельців чекає виграш

Гороскоп на 9 січня 2021: Тельців чекає виграш

Сьогодні рекомендовано займатися чимось корисним і інтелектуальним, повідомляє Slovofraza.

Овен

Не чекайте від цього дня дуже багато чого. Деякі ваші плани сьогодні не можуть бути реалізовані, доведеться задовольнятися малим. Можливі конфлікти з людьми, від яких багато що залежить у вашому житті. Не виключено, що ви задумаєтеся про припинення якогось давнього співробітництва або відносин, які грали у вашому житті важливу роль. Але з такими рішеннями краще не поспішати.

Телець

Тельців в цей січневий день чекає виграш, додатковий прибуток, бонус при покупці або інша форма поповнення гаманця. Можливо, зіграє роль ваша дружба з шефом або займана вами посада. Негативною тенденцією дня є схильність до марнотратства і переїдання, особливо якщо ви довго відмовляли собі в чомусь. У ділових питаннях намагайтеся не піддаватися азарту, інакше легко втратите те, що легко отримали. Не виключено, що ви захочете пожертвувати частину грошей на експериментальний або благодійний проект.

Близнюки

Загальний фон дня для Близнюків позитивний. Перед вами відкриється нова дорога або ви отримаєте можливість продовжити старе вдале справу. Емоційний підйом дозволить не помічати негативних нюансів або розглядати їх з позитивної сторони. Ви можете тимчасово перетворитися з консерватора в радикала. Неочікуваний поворот обставин допоможе зняти психологічні затиски або усуне з вашого шляху зовнішня перешкода.

рак

Гороскоп на сьогодні говорить, що Раки аж до вечора будуть готові жити і діяти на межі своїх можливостей. Багатьох представників знака будуть відрізняти зашкалювали емоції, революційні настрої, завищені запити. В особисте та сімейне життя можливо крах ідеалів з подальшим відродженням і набуттям нових перспектив. Якщо хочете проявити себе, уникайте рутини, шукайте нестандартні рішення. Чим незвичніше обставини, тим більше у вас шансів випробувати себе на стійкість або продемонструвати оточуючим свою силу.

Лев

Левам зірки дозволять сьогодні вирішити фінансові питання і обіцяють прибуток. Любовні стосунки можуть складатися досить легко і будуть будуватися на основі спільних інтересів. Вам не слід сваритися з партнерами, від яких ви залежите матеріально; уникайте конфронтації.

Діва

Дівам гороскоп радить на цей день планувати справи, які вам приємні і цікаві. В іншому випадку ви будете без зайвих емоцій виконувати роботу і не отримувати від цього ніякого задоволення. Можливі нові романтичні захоплення, не виключено початок серйозних відносин.

ваги

Народжені під знаком Терези не будуть налаштовані займатися рутинною роботою: в голові буде шуміти вітер далеких мандрівок. Зірки гороскопу радять Терезам поєднати приємне з корисним, зайнявшись плануванням своєї відпустки, навіть якщо до нього ще далеко. Це подарує вам виразну мету на майбутнє, потужний позитивний заряд і дозволить примиритися з буденною реальністю.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам краще не ділитися важливою інформацією з товаришами по службі, колегами і сторонніми людьми. Це може привести до краху планів. Також представникам цього знаку варто поменше спілкуватися з тими, хто викликає у них негатив.

Стрілець

Стрільці в цей день будуть щиро радіти всьому, що піднесе їм доля. Можливі кардинальні зміни в різних сферах життя, що вже зарядить позитивом. Стрільцям гороскоп на 9 січня рекомендує доробити те, що було залишено «на потім», а також остаточно вирішити, що «головне», а що «другорядне».

Козеріг

Вдалий день для Козерогів. Можна домогтися успіху в багатьох починаннях, проте легкими перемоги не будуть. Шукайте справа, яке всерйоз захопить вас, займе всі ваші думки - саме воно відкриє привабливі перспективи. Решта проектів краще відкласти або доручити їх реалізацію комусь іншому.

Водолій

У закоханих Водоліїв 9 січня очікується хитке становище. З одного боку, гріх втрачати вдалий момент для ініціативи. З іншого, багато піде не так, як хотілося б, і успіх в особистих справах мінливий. Навряд чи варто очікувати рівноцінного відгуку на визнання або крок. Не виключено, що кохана людина буде вислизати або грати почуттями. Гороскоп радить знизити градус очікування і задовольнятися тим, що вже вдалося досягти.

риби

Для більшості Риб 9 січня - це щасливий день, оскільки багатьом з вас вдасться, нарешті, реалізувати давні плани і задуми. Сьогодні взявши ініціативу на себе, ви зможете витягти зі своїх здібностей максимум можливого.

Новини

Популярні теми форуму

analytics