Close button

Як скласти карту бажань, яка здійснить ваші мрії

Як скласти карту бажань, яка здійснить ваші мрії

Сьогодні люди по всьому світу роблять карти бажань, щоб з початком нового року впустити в своє життя приємні зміни, повідомляє Сегодня.

Як працює ця техніка і як правильно складати власну карту, розповіла астролог Яніна Массіно в програмі "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна".

У дитинстві всі ми любили мріяти, і виявляється, коли дорослішаєш, цю здатність не потрібно втрачати. Адже якщо правильно висловити всі свої бажання, вони обов'язково стануть реальністю. Щоб дорослі мрії втілювалися в життя, є карта бажань.

"Карта бажань - це візуальний образ того, про що ми мріємо. І нашій психіці, коли ми бачимо певний образ, певний силует, легше досягти бажаного результату і привести нас до нього, - розповіла астролог Яніна Массіно. - Проблема більшості в тому, що ми дуже часто перемикається з однієї мети, не довівши її до кінця, на іншу. Треба чітко розуміти, що ви будете робити кожен місяць, кожен день для досягнення своєї мети ".

Як скласти карту бажань: інструкція

Карта складається з 9 секторів - щоб задіяти всі сфери життя. Подумайте, чого ви хочете досягти в майбутньому, і зберіть достатню кількість зображень для карти. Перше, що потрібно, - приклеїти своє життєрадісне фото в центр, для того, щоб ваші бажання отримували від вас позитивну енергію.

"Карта складається зліва направо. Зліва направо у нас відбувається рух з минулого в майбутнє. З лівого боку вам потрібно розмістити фотографії родини і роду, тобто тих авторитетних фігур, які вас підтримують, на кого ви спираєтесь", - пояснила психолог і екстрасенс Світлана Арефнія.

Далі візуалізують багатство - скільки конкретно і що саме вам потрібно. Якщо гроші - сума, якщо нерухомість - кількість, і так далі. Зверху вашої карти має бути зображено духовне багатство.

Після цього переходите до секторів сімейного щастя - любов і діти. У цих частинах може бути візуалізація будь-яких бажань, що стосуються сім'ї.

"Намагайтеся не вибирати картинки, де є певні особи. Тому що тоді ви вибираєте певний типаж своєї пари", - радить експерт.

Наступними йдуть самореалізація, кар'єра і саморозвиток. А коли ваша карта бажань буде готова, заховайте її подалі від очей.

"Коли вона висить, то" змальовувати "і перестає мати цінність. Чим менше її цінність, тим менше вона цікава. А чим менше вона цікава, тим менше енергії на неї йде, і, відповідно, просто нічого не здійснюється", - пояснила психолог .

А ще залиште на мапі просте бажання. Наприклад, прочитати книгу або відвідати родичів - і виконайте його. Таким чином ви активуєте карту, і вона почне діяти.

Новини

Популярні теми форуму

analytics