Close button

У Galaxy S21 виявлений конструктивний недолік

У Galaxy S21 виявлений конструктивний недолік

Серія Samsung Galaxy S21 була представлена минулого тижня і інтерес до неї все ще високий, чимало тих, хто хотів би знати, якими вийшли флагмани компанії на цей раз. У процесі вивчення новинок видання Sammobile звернуло увагу на одну особливість, яку вона зарахувала до розряду недоліків новинок, повідомляє Andro-news.com.

Йдеться про слоті для SIM-карт, який розташувався на нижній межі в небезпечній близькості від мікрофона. Для того, щоб витягти лоток потрібно вдатися до допомоги скріпки, яку необхідно вставити в маленький отвір. І воно розташоване досить близько до мікрофона і обидва технологічних отвори мають приблизно однаковий діаметром. Користувачеві не важко переплутати і тим самим завдати шкоди мікрофона.

Це конструктивний недолік і користувачам варто бути акуратними при добуванні лотка з сімки в Galaxy S21, щоб випадково не переплутати отвори, і завдати шкоди мікрофона. Безумовно, говорити про те, що це є серйозним прорахунком і недоліком, все ж, не доводиться. Як правило, рідко хто часто витягує лоток для сімок.

Новини

Популярні теми форуму

analytics