Close button

Американка намагалася продати ноутбук Пелосі в РФ

Американка намагалася продати ноутбук Пелосі в РФ

Федеральна влада заарештувала Райлі Джун Вільямс з Пенсільванії, обвинувачену в крадіжці портативного комп'ютера або жорсткого диска з офісу спікера Палати представників США Ненсі Пелосі під час штурму Капітолію прихильниками президента Дональда Трампа, повідомляє Буквы.

Вільямс, якій було пред'явлено звинувачення в незаконному проникненні в будинок Капітолію і хуліганстві, була заарештована в понеділок.

riley-june-williams-49.jpg

ФБР заявило на судовому засіданні, що Вільямс була помічена на відео, коли вона брала "портативний комп'ютер або жорсткий диск" з офісу Пелосі. Зараз ведеться розслідування, чи намагалася вона продати пристрій російській розвідці.

У свідченнях поданих до Окружного суду США по округу Колумбія, йдеться, що ФБР отримало наведення від людини, яка сказала, що є колишнім романтичним партнером Вільямс.

Інформатор повідомив, що вона "мала намір відправити комп'ютерний пристрій другу з Росії, який потім планував продати пристрій службі зовнішньої розвідки РФ".

Передача комп'ютерного пристрою в Росію не відбулася з невідомих причин, а Вільямс все ще має комп'ютерний пристрій або знищила його.

Новини

Популярні теми форуму

analytics