Close button

Політолог про Кличко: "Апетити градоначальника розрослися"

Політолог про Кличко: "Апетити градоначальника розрослися"

Політолог Валентин Гайдай повідомив, що за рейдерським захопленням ринку Столичний, який здійснюють одіозні бізнесмени, власники Novus і Stolitsa Group Влада Молчанова і Раймондас Туменас, стоїть мер Києва Віталій Кличко, повідомляє Вести.

"За моїми даними за рейдерським захопленням ринку Столичний стоїть Віталій Кличко. Мер Києва активно включився і почав допомагати Владі Молчановій і одіозному литовському бізнесменові Раймондасу Туменасу. І намагається всіма силами віджати ринок", - заявив він.

"Кличко давно знайомий з Молчановою. Як повідомляють мої джерела, вона щомісяця заносить йому пристойний подарунок за будівництво Варшавського мікрорайону. А тепер апетити київського градоначальника розрослися і на Ринок Столичний. Цікаво, що його зовсім не турбує те, що Молчанова та Туменас активно ведуть бізнес у Криму і платять податки "країні-агресору" ", - додав Гайдай.

Нагадаємо, що Владу Молчанову підозрюють у спробі рейдерського захоплення ринку Столичний. Крім цього Влада Молчанова та одіозний литовський бізнесмен Раймондас Туменас володіють мережею магазинів Novus, які активно продовжують працювати в Криму.

Новини

Популярні теми форуму

analytics