Close button

Трамп хоче створити в США Патріотичну партію

Трамп хоче створити в США Патріотичну партію

Сьогодні, 20 січня, в США відбудеться зміна влади. Пост президента займе Джо Байден, а Дональд Трамп, який вже виступив з прощальним зверненням до нації, покине Білий дім, повідомляє Страна.ua.

І як стало відомо, Трамп в останні дні на посаді глави держави активно обговорював з найближчим оточенням створення нової політичної партії, яку він хотів би назвати Патріотичною партією США.

Трамп обговорював цю ідею зі своїми помічниками й наближеними. Це сталося на тлі того, що в останні дні у президента загострилися відносини з деякими республіканцями, зокрема з лідером республіканців у сенаті Мітчем Макконнеллом, який звинуватив Трампа в провокуванні натовпу під час штурму Капітолію.

У Дональда Трампа багато прихильників, які раніше не були залучені до Республіканської партії. Однак поки невідомо, наскільки серйозно президент налаштований на створення нової партії. Білий дім відмовився коментувати інформацію.

Інавгурація нового президента Джо Байдена пройде 20 січня приблизно о 19:00 за київським часом (опівдні за місцевим). Дональд Трамп порушив 150-річну традицію і відмовився бути присутнім на церемонії.

Новини

Популярні теми форуму

analytics