Close button

Вигідні депозити в доларах США терміном на 1 місяць

Вигідні депозити в доларах США терміном на 1 місяць

Prostobank.ua дослідив умови розміщення вкладів в доларах США строком на 1 місяць. У дослідженнях брали участь всі депозити, з будь-якої виплатою відсотків і незалежно від можливості поповнення або часткового зняття з вкладу. Аналітики досліджували депозитні пропозиції більше 25 найбільших українських банків, повідомляє Prostobank.ua.

Станом на 13.01.2021 досліджувані вклади пропонують 18 банків. Середня ставка по таких депозитах становить 0,47% річних. Загальна кількість депозитних програм на вказаний термін - 43.

Максимальну прибутковість по досліджуваним вкладами пропонує RwS bank - 1,30% річних за вкладом "Stability". Нижче в таблиці ми відібрали по одній кращій пропозиції від банку (з точки зору вартості) для згаданих умов.

Топ-13 кращих депозитних програм в доларах США на 1 місяць

У рейтинг потрапили всі вклади з будь якою виплатою відсотків, а також незалежно від можливості поповнення або часткового зняття з вкладу на 13.01.2021 р.

Клікніть по картинці, щоб збільшити

z9ls8ra0qd_big.jpg3s2xhpfz_g_big.jpgglbol8pves_big.jpggwqd6ct9zn_big.jpgtx9uzxkqn8_big.jpg

Тенденція змін середньої процентної ставки для депозитів в доларах США строком на 1 місяць в поточному році відображена в наступній діаграмі:

file_6.png

Новини

Популярні теми форуму

analytics