Close button

Зустрічаємо потолстiвший флагман Sony Xperia 1 III

Зустрічаємо потолстiвший флагман Sony Xperia 1 III

На відміну від багатьох конкурентів, він збереже слот для карт пам'яті і аудіороз'єм 3,5 мм, повідомляє iXBT.com.

Кампанія Sony зараз готує нову лінійку смартфонів 2021 року. У мережі почала з'являтися інформація про майбутні новинки.

На цей раз відомий інсайдер Стів Хеммерстоффер (Steve Hemmerstoffer) під ніком Onleaks опублікував перші якісні зображення Sony Xperia 1 III і подробиці про смартфон.

5jpfdny44l_big.jpg

За даними джерела, Sony Xperia 1 III володіє рідкісними зараз для флагманів якостями - в смартфоні збережуться слот для карт пам'яті (MicroSDXC) і аудіороз'єм 3,5 мм.

Смартфон майже ідентичний з вигляду минулорічного Sony Xperia 1 II. Він отримав скляну задню панель і металеву рамку без заокруглень. Габарити трохи зменшені, але товщина зросла. Розміри складають 161,6 x 67,3 x 8,4 мм (9,6 мм з урахуванням виступу камери).

Плоский екран OLED знову відповідає званню CinemaWide - співвідношення сторін становить 21: 9, діагональ 6,5 дюйми, роздільна здатність 4K, підтримка HDR. Рамки стали дуже вузькими, що багато в чому і зумовило зменшення габаритів смартфона. Зменшилися не тільки бічні кромки, а й «лоб» з «підборіддям».

yz_gygpif4_big.jpg

Тильна камера отримала три основних модуля, оптику ZEISS і додатковий датчик 3D iToF. Один з модулів камери став перископну. Також відзначається підтримка 5G, сканер відбитків пальців в кнопці харчування, подвійні фронтальні динаміки, а також кнопка на лівій грані для швидкого виконання різних завдань, як в Xperia Pro.

У Стіва Хеммерстоффера довгий послужний список зі створення достовірних рендерів різних смартфонів до їх анонса. Практично всі подібні роботи OnLeaks потім підтверджуються, так що особливо сумніватися в дизайні Sony Xperia 10 III не доводиться. З його витоків можна згадати Samsung Galaxy S21, Sony Xperia XZ4, Google Pixel 4 XL і багато інших.

Новини

Популярні теми форуму

analytics