Close button

Топ-10 фантастичних фільмів, які покажуть у 2021 році

Топ-10 фантастичних фільмів, які покажуть у 2021 році

У 2021 році на екранах кінотеатрів планують представити безліч цікавих фантастичних фільмів. Більшість з них повинні були вийти ще у 2020-му, але через пандемію коронавірусу прем'єри перенесли, повідомляє Обозреватель.

Якщо ви любите наукову фантастику, то ці картини вам варто подивитися.

"Маленька рибка"

Картина Чеда Хартігана розповідає про вірус, який стирає пам'ять у людей – найкращі музиканти забувають, як грати на інструментах, пілоти літаків прямо в повітрі не можуть згадати, як тримати в руках штурвал, а у Джуда, одруженого з Еммі, починають зникати спогади про кохану.

"Хода хаосу"

Головний герой Тодд – єдиний хлопчик у місті Прентісстауні, населеному тільки чоловіками. Після війни з монстрами поселенці були інфіковані вірусом Шума, і всі жінки безслідно зникли. Тепер ті чоловіки, що вижили, можуть чути думки один одного...

"Нескінченність"

Еван Майклс страждає від незвичайної недуги: він у деталях пам'ятає все, що з ним відбувалося в двох минулих життях. У пошуках відповідей Еван натикається на давнє таємне товариство "Когноміна", члени якого, так само, як і він, пам'ятають про свої минулі життя...

"Головний герой"

У співробітника великого банку все йде по накатаному, поки він одного разу не з'ясовує, що навколишній світ – частина величезної відеоігри, де гравці можуть робити все, що захочуть. І тільки він може врятувати цей світ від остаточного знищення.

"Зона 414"

Сценарій буде будуватися навколо розслідування детектива Девіда Кармайкла, що шукає доньку творця роботів, Города, але випадково він натрапляє на дані про справжню історію створення колоній.

"Зона 414"

"Війна майбутнього"

У майбутньому людство програє у війні з інопланетним вторгненням. Для перемоги у війні вчені розробляють технологію, що дозволяє закликати солдатів з минулого для участі у війні майбутнього.

"Война будущего"

"Тихе місце 2"

Дія фільму відбувається як продовження подій, розказаних у першій частині. Евелін, Ріган і Маркус досліджують покинуте місто і зустрічають Прадеш, який захищає від монстра, що напав на них. Потім всі четверо йдуть у притулок для допомоги іншим вижившим. Незабаром вони дізнаються, що окрім монстрів є й інші істоти...

"Дюна"

Сюжет охоплює половину першої книги всесвіту Дюни і оповідає про життя Пола Атрейдеса, який повинен згуртувати фрименів і перемогти у війні за планету Арракіс.

"Минулої ночі в Сохо"

Молода дівчина захоплена модним дизайном. Волею випадку вона потрапляє в Лондон 1960-х років і стикається зі своїм кумиром, сліпучою співачкою. Однак цей Лондон не те, чим здається, і час почне розпадатися з похмурими для героїні наслідками.

"Блаженство"

Фантастична драма про чоловіка, який нещодавно пережив увесь спектр життєвого негативу: розлучення, а потім звільнення. Після всього цього він зустрічає дивну жінку, яка вважає, ніби весь світ навколо – комп'ютерна симуляція.

Багато хто вважає, що за період карантину переглянули всі відомі фільми і серіали. Незважаючи на це – є картини, які залишилися непоміченими після прем'єри.

Новини

Популярні теми форуму

analytics