Close button

Медведчук похвалився підтримкою в РФ і "великими доходами"

Медведчук похвалився підтримкою в РФ і "великими доходами"

Народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук не переймається через накладення санкцій на його рахунки, тому що має вдосталь готівки, повідомляє Обозреватель.

В інтерв’ю "ВВС Україна" він пообіцяв подати декларацію про доходи й зазначити "дуже великі доходи за минулий рік".

"Я веду відкритий спосіб життя, і, звичайно, продукти та все інше купуються за готівку. Але хочу вам відкрити велику таємницю: якщо комусь захочеться перевірити, як я користувався своєю кредиткою, то побачить, що протягом кількох останніх років у мене немає жодного платежу. Я просто не платив кредиткою, у мене немає в цьому необхідності", – пояснив Медведчук.

Також він розповів, що отримав велику підтримку від офіційних представників Росії у зв’язку із закриттям телеканалів і введенням санкцій.

"Хочу вам нагадати про те, що Дмитро Анатолійович Медведєв, керівник партії "Єдина Росія", висловився стосовно мене та моєї дружини після застосування санкцій і закриття каналів. Голова Держдуми В'ячеслав Володін теж висловив стурбованість і неприйняття подібних дій із боку української влади. Пан Пєсков (прессекретар президента РФ. – Ред.) зробив те ж саме", – уточнив нардеп.

Мирослав Семенюк

Новини

Популярні теми форуму

analytics