Close button

Кравчук вважає, що Україна повинна бути в НАТО

Кравчук вважає, що Україна повинна бути в НАТО

Членство України в НАТО є єдиним шляхом до збереження незалежності держави, вважає глава української делегації для участі в Тристоронній контактній групі (ТКГ), перший президент України Леонід Кравчук, повідомляє Интерфакс-Украина.

"Україна повинна бути в НАТО. Іншого варіанту в України немає, тому що вона сьогодні захищає свою землю від російського агресора. Є тільки один шлях - стати членом НАТО, і таким способом захистити можливість будувати незалежну Україну", - заявив Кравчук в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1 + 1".

За словами Кравчука, "Україна повинна працювати і виконувати те, що передбачено планом НАТО, виконувати пакети, передбачені для України, робити все, щоб незабаром увійти до складу".

Він також додав, що серед "окремих політиків у Верховній Раді залишаються протилежні погляди, оскільки вони мислять, як в СРСР, де головним ворогом було НАТО".

"Так давайте будемо чиститися від цього вчасно. Час настав, і він, я переконаний, працює на Україну", - резюмував перший президент.

Новини

Популярні теми форуму

analytics