Close button

Кухар розповіла секрет приготування ідеальних макаронів

Кухар розповіла секрет приготування ідеальних макаронів

Італійський кухар, автор книг з кулінарії і телеведуча Сільвія Коллока розповіла секрет приготування ідеальних макаронів і назвала часті помилки, які допускають при їх готуванні, повідомляє Обозреватель.

Перш за все, Колокка закликала не ламати спагетті перед тим, як помістити їх в каструлю. Вона пояснила, що довгі макарони легше намотуються на вилку, і з них не капає соус, пише Daily Mail .

Однак у цього правила є лише один виняток: ламати макарони можна, якщо їх додають до супу. У всіх інших випадках, якщо спагетті не поміщаються в каструлю, краще просто взяти посуд побільше.

Жінка не рекомендувала додавати оливкову олію у воду під час варіння, як роблять деякі люди, щоб макарони не злипалися.

"Якщо ви все ж так зробите, олія просто спливе, а потім, коли ви зіллєте воду, масляна плівка буде заважати соусу просочити макарони", - пояснила Колокка.

Вона порадила посолити воду і кілька разів під час варіння перемішати спагетті, щоб вони не злиплися. Щоб приготувати пружні макарони "аль денте", кухар закликала варити їх на великому вогні, щоб вода в каструлі постійно кипіла.

"Ніколи не готуйте спагетті на повільному вогні, якщо не хочете, щоб вони перетворилися на клейку масу", - підкреслила італійка.

Вона додала, що макарони варто витягнути на хвилину-дві раніше, ніж вони здадуться готовими, так як залишкове тепло продовжить процес приготування.

Новини

Популярні теми форуму

analytics