Close button

Як визначити причину болю в спині

Як визначити причину болю в спині

Від болю в спині мучаться не тільки люди старшого покоління. Радикуліт, погана постава, неправильна поза для сну, хондроз, підняття важких предметів - все це і багато іншого може стати причиною болю в спині, повідомляє 7mednews.ru.

Якщо з симптомами по напряму хребта і в області шиї все більш-менш зрозуміло, то з попереком питань куди більше. Адже якщо болять нирки, може знадобитися термінова допомога лікаря.

Біль у спині найчастіше триває кілька днів, і може вщухати в стані спокою, а при русі посилюватися. При цьому він ніби розповзається в різні боки, тобто, ткнути пальцем і сказати: «болить тут» досить проблематично.

Біль в нирках локалізується з боку ураженого органу, тобто, справа або зліва, і буває хвилеподібним - то з'являється, то стихає без якихось зовнішніх причин. Крім того, потрібно враховувати супутні симптоми. Це загальне нездужання, нудота, а якщо піднімається температура вище 38 градусів, потрібно терміново звернутися до лікаря - це вже свідчення серйозного запального процесу.

Біль у попереку може виникати і з інших причин. Наприклад, у жінок вона нерідко зустрічається при захворюванні органів малого таза. Причину може встановити тільки лікар після проведених обстежень.

Новини

Популярні теми форуму

analytics