Close button

Флагманський Xiaomi Mix Fold показали наживо після анонса

Флагманський Xiaomi Mix Fold показали наживо після анонса

Сьогодні був представлений флагманський смартфон Xiaomi Mix Fold з гнучким екраном, який китайські блогери зняли наживо одразу ж після анонсу, потім негайно поділившись фотографіями новинки, повідомляє iXBT.com.

18idjfxcj3_big.jpg

Xiaomi Mix Fold отримав великий 8,01-дюймовий згинаємий екран, а також 6,52-дюймовий AMOLED-дисплей зовні. Виробник стверджує, що шарнірна частина пройшла випробування на 200 000 циклів складання та розкладання. Однак в цілому шарнір розрахований на 1 мільйон циклів.

jez721afc4_big.jpg

Джерело, який випробував смартфон, стверджує, що сьогодні складаний екран здається цілком зрілою технологією. Якість екрану хороше, шарнірна частина здається надійною. Складка на екрані нікуди не поділася, вона помітна, як і на інших подібних смартфонах, але в цілому не сильно впливає на враження від використання.

n1g86_67dw_big.jpg

В основній камері використовуються датчики зображення роздільною здатністю 108, 13 і 8 Мп. Це перший смартфон з рідинним об'єктивом, який дозволяє одній камері дозволом 8 Мп використовуватися і для оптичного зуму, і для макрозйомки.

unmhw5qluw_big.jpg

Продажі Xiaomi Mix Fold в Китаї стартують 16 квітня.

35780sf4wv_big.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics