Close button

Як нейтралізувати стан паніки

Як нейтралізувати стан паніки

Ця стаття не для тих, хто перманентно перебуває в стані паніки та інших подібних станах. Ця інформація адресована тим, хто тримає свій центр рівноваги, завдяки чому вміє не піддаватися панічним настроям, має особистий досвід перемог і чудес, досвід режисера і творця свого життя, здатного управляти тим, що відбувається, повідомляє Ключи Мастерства.

Стан паніки - каталізатор тіньових аспектів. Що робити тим, хто в паніці

Коли підійматися паніка - не важливо, з яких причин, - у людей вимикається усвідомленість і включається інстинкт виживання. У інстинкті виживання «мізків» немає. Для того, щоб вижити, тварини починають бігти, ховатися, хапати й т.п. Яким би просунутим людина не була, скільки б над собою він не працював, в стані паніки вимикаються всі напрацювання. На поверхню піднімається все найтемніший, страшне, невизнана, неприємне, що є в середині.

Подолати паніку вам допоможуть елементарні прості дії:

  • Зробіть свій сон більш комфортним. Для цього утяжелить свою ковдру (візьміть більш тяжке або використовуйте два-три). Таке «обваження» психологічно дозволяє мозку розслабитися, відчути себе в безпеці, завдяки чому клітини відпочивають.
  • З точки зору тіла, багато зав'язано на кишківник, тому нормалізуйте режим і якість харчування. Додайте у свій раціон омега-3, магній. Ці компоненти досить швидко дають ефект від свого наявності в організмі.
  • Якщо вас накриває, візьміть пожувати жувальну гумку або просто ретельно пережовувати будь-яку їжу.
  • Буде корисна будь-яка фізичне навантаження. Це може бути хоча б десять присідань.
  • Також заспокоюють розум будь-які рутинні дії, якими ви звикли займатися. Коли накриває паніка і включається режим виживання, у людини з'являється неконтрольоване бажання терміново вживати якісь дії.
  • У такі моменти вимикається усвідомленість, і включається режим «треба щось робити». Щоб нейтралізувати цей сплеск «треба діяння», займіться чимось корисним, наприклад, по дому (протріть пил, знову перемийте підлоги і т.п.). Це допоможе зайняти себе і перемикнутися на інше.
  • У моменти нападу паніки не забувайте про дихання. Подихайте повільно і глибоко.

Перестаньте рятувати - транслюйте

Не варто намагатися переконувати кого не будь. Будьте ретранслятором, радіостанцією, яка транслює частоту для гармонізації. Рятувати кого не будь - справа сумнівна. Зараз кожному доступна будь-яка інформація. Якщо вас щось цікавить, у вас є всі можливості отримати потрібну інформацію - з різних джерел, різних рівнів вібрацій. Яка б не була ваша ситуація, завжди знайдеться фахівець / джерело інформації, який може пояснити й запропонувати рекомендації щодо її врегулювання. Зараз не існує варіантів «не бачити й не чути». Якщо ви вибираєте бути сліпими й глухими, це ваш свідомий вибір.

Новини

Популярні теми форуму

analytics