Close button

Потепління — все: Україну чекає холодна й вітряна погода

Потепління — все: Україну чекає холодна й вітряна погода

В Україні відчутно похолодає. Якщо в попередні дні синоптики передбачали до +15° тепла в окремих регіонах, то тепер ситуація зміниться - температура повітря по всій країні буде практично однаковою. Також істотно зменшиться кількість опадів.

У четвер, 8 квітня, на заході очікується приблизно 6-8 градусів тепла вдень і -2...+1 вночі. У центральних і північних регіонах термометри покажуть +7...+9 в світлий час і 0...+2 в темний. У південних областях протягом дня може потеплішати до +11, хоча в середньому буде близько 7-9 градусів вище нуля. Вночі там досить тепло - 5-7 з "плюсом" (3-5 на Одещині). Жителі східних регіонів можуть розраховувати на 7-9 градусів вдень і 6-8 вночі, само собою, з плюсом.

Оскільки циклон себе вичерпає, опади обіцяють лише в Західній і Північній Україні. Невеликий дощ також може пролитися в Запорізькій, Донецькій та Херсонській областях, а також у Криму. В інших регіонах хмарно з проясненнями, сухо. Вітер західний, 7-12 м/с.

Через вітер в центральних, південних і східних регіонах залишиться "жовтий" рівень небезпеки на дорогах. На півночі і заході - "зелений".

У горах Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей прогнозують значний рівень небезпеки лавиноутворення.

У Києві повинна бути похмура погода, ймовірність опадів - близько 40%. Вдень температура підвищиться до +7...+9°C, а вночі опуститься до -1...+1. Швидкість вітру - 3-5 м/с.

KAgn57McKyyZX2.jpg Очікувана карта опадів на 14:00 у четвер, 8 квітня. Фото: скріншот.

Новини

Популярні теми форуму

analytics