Close button

Бренд Realme встановив новий стандарт якості

Бренд Realme встановив новий стандарт якості
Фото: ITsider

У вівторок, 6 квітня 2021 року, компанія Realme заявила, що буде використовувати сертифікацію для контролю якості та тестування всіх смартфонів бренду. Тестування буде проходити у відомому німецькому міжнародному незалежному агентстві з аудиту обладнання, товарів та послуг TÜV Rheinland. Агентство TÜV Rheinland сертифікує всі класи мобільних телефонів - від флагманських до смартфонів С-серії, повідомляє ITsider.

Раніше, пройшовши ряд серйозних тестів, володарями європейського сертифіката TÜV Rheinland High Reliability стали Realme C21 і Realme C25, що дає гарантію високої якості збірки і тривалого терміну експлуатації цих телефонів.

Компанія Realme є першим в світі брендом смартфонів, який отримав високу оцінку надійності від TÜV Rheinland.

Процес сертифікації високої якості смартфонів TUV Rheinland включає 23 основних тесту, в тому числі 10 сценаріїв тестування при щоденному використанні - таких як падіння, знос та розрив; сім сценаріїв випробувань в надзвичайних умовах навколишнього середовища, включаючи понад екстремальну температуру і вологість, коливання напруги, термін служби кнопок, статичну електрику, тиск повітря; та шість сценаріїв перевірки надійності компонентів.
«Ради вам повідомити, що ми стали партнерами всесвітньо відомого сертифікаційного агентства TÜV Rheinland і працюємо разом з ними над встановленням нових, оновлених стандартів якості для смартфонів», - сказав Мадхав Шет, віце-президент Realme і головний виконавчий директор realme в Індії та Європі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics