Close button

Змінено порядок використання коштів на будівництво житла для військових

Змінено порядок використання коштів на будівництво житла для військових

Уряд змінив порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті на будівництво житла для військовослужбовців. Відтепер виділення коштів відбуватиметься за рішенням Кабміну після узгодження з бюджетним комітетом ВР. Відповідне рішення Кабінет Міністрів прийняв на своєму засіданні, повідомляє Укрiнформ.

Як наголошується в пояснювальній записці до проекту постанови, документом передбачається, що розподіл коштів за напрямками за бюджетними програмами у 2021 році по будівництву житла військовослужбовцям ДПСУ, Нацгвардії, співробітникам СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Управління державної охорони та іншим органам, здійснюється за рішенням Кабінету Міністрів України, погодженим з Комітетом ВР з питань бюджету.

Крім того, головним розпорядникам бюджетних коштів необхідно забезпечити у 2021 році щоквартальне інформування згаданого парламентського комітету про використання коштів за відповідними програмами.

На думку розробників проекту, прийняття документу забезпечить відповідність порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на будівництво житла для військовослужбовців, осіб рядового і навчального складу, вимогам статті 28 Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік».

Новини

Популярні теми форуму

analytics