Close button

У Навального виявили нові проблеми зі здоров'ям

У Навального виявили нові проблеми зі здоров'ям

Лікарі в Покровській колонії повідомили російському опозиціонеру Олексію Навальному, що на МРТ у нього виявили дві грижі, заявила адвокат Навального Ольга Михайлова, повідомляє Новое время.

"Він продовжує відчувати болі в спині, в нозі. Плюс до всього у нього втрачається чутливість, крім ніг, ще й руки тепер залучені", — сказав він.

За її словами, позавчора у Навального температура була 39, вчора 38, сьогодні десь 37−37,2.

"При цьому він кашляє. Звичайно, виснажений, бо продовжує голодування, п'є тільки воду. При цьому він тримається і намагається якось підбадьорювати нас", — сказала Михайлова.

Адвокат заявила, що фельдшер в колонії наполягає, що Навальний має приймати диклофенак і нікотинову кислоту, які не використовуються "вже років 30 в медицині". Від цих ліків політик відмовляється.

"Ми відправили адвокатський запит невролога, пояснили йому той діагноз, який озвучений Олексію, що у нього є дві грижі і протрузія, і гострий період зараз. Це показало МРТ. Олексію саме МРТ не дали, медичний висновок теж не показали, але на словах йому дали записати діагноз, який у нього є", — сказала вона.

Михайлова заявила, що одна з гриж досить складна в лікуванні і достатньо не описана в тому висновку, який йому озвучили.

"Наш невролог дав нам висновок, що то лікування, яке йому виписали в колонії, неефективне, і може привести до погіршення стану. Також він вказав, які препарати треба приймати, яке обстеження пройти", — сказала вона.

Михайлова додала, що в колонії бояться, "щоб сюди приїхав лікар вищої категорії, який розуміється на лікуванні подібних захворювань".

Новини

Популярні теми форуму

analytics