Close button

Арахамія анонсував засідання Верховної Ради на наступному тижні

Арахамія анонсував засідання Верховної Ради на наступному тижні

Верховна Рада на наступному тижні відновить пленарні засідання і проведе позачергові. Про це заявив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"На наступному тижні Верховна Рада відновить пленарні засідання, а також проведе позачергові. Ми всі добре розуміємо, що в такий скрутний для країни час парламент повинен працювати вдвічі потужніше і прийняти всі необхідні сьогодні законопроєкти", - сказав Арахамія.

За словами Арахамії, "штатного режиму" парламенту не вистачить, оскільки Рада продовжить розглядати численні поправки до земельного законопроєкту № 2194.

Лідер фракції підкреслив, що швидкого розгляду вимагають і "інші актуальні для країни питання" - законопроект № 4475, який дозволить захистити українців, що мають борги по кредитах в іноземній валюті.

Він зазначив, що необхідно також розглянути президентський законопроєкт № 4651 про посилення відповідальності за недостовірне декларування, зокрема, про позбавлення волі за таке порушення, що є одним з "структурних маяків" Міжнародного валютного фонду.

"Ми не можемо собі дозволити відпочивати в такі важкі часи. Тому будемо працювати", - підсумував Арахамія.

Як повідомлялося, парламент розпочав розгляд у повторному другому читанні законопроєкту №2194 про внесення змін до Земельного кодексу та інших законів про удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин 16 березня. До законопроєкту надійшло 3128 пропозицій і правок. Дотримуючись регламенту роботи Верховної Ради, народні депутати не можуть перейти до інших питань, поки не закінчать розгляд розпочатого законопроєкту.

Згідно з календарним планом, народні депутати 13-16 квітня працюють в режимі пленарних засідань, а 12 квітня відбудеться погоджувальна рада керівників фракцій і груп парламенту.

Новини

Популярні теми форуму

analytics