Close button

Як вибрати відповідну модель подвійних сковорідок

Як вибрати відповідну модель подвійних сковорідок

Прихильники смачної і здорової їжі знають, наскільки важливо використовувати якісну посуд для приготування, щоб не залишалося в продуктах багато жиру. Бажано, щоб сковороди були універсальним і підходили для електричних і газових плит, повідомляє Yanashla .

До звичайних сковорідок ми давно звикли. Новим віянням став випуск подвійних сковорідок. Вони об'єднують в єдине ціле гриль, сковороду і духовку. При її використанні жир не розбризкується. Готувати дуже просто. Досить скласти всередину все компоненти, щільно закрити і кілька разів перевернути, щоб провести обжарку з усіх боків.

Говорячи про двосторонні сковороди, варто відзначити, що пристосування можна брати з собою на природу і готувати їжу на багатті. Ручки з магнітом дозволяють міцно їх зафіксувати, щоб не розгубити при перевертанні інгредієнти.

Як вибрати відповідну модель?

Критерії вибору у всіх різні. Одні віддають перевагу розширеного функціонала, інших цікавить ціна, треті зупиняються на перевіреному бренд. Який фірми краще продукція, залежить від особистих переваг. Не можна випускати з виду такі характеристики, як:

  • Функціональність. Якщо хочеться постійно куштувати різноманітні страви з м'яса, риби та овочів, гарячі салати, солодощі, то бажано доглянути модель з додатковими опціями. У конструкції можна не тільки готувати, але і підігрівати продукти.
  • Ергономічність. Конструкція зроблена таким чином, що нема потреби необхідності перевертати кожен шматочок. Потрібно взяти сковороду за ручки, і перевернути її цілком.
  • Безпека. Жир в процесі приготування страв не розбризкується, ручки залишаються завжди холодними.
  • Оригінальність. Виробники потрудилися на славу, і налагодили випуск моделей на будь-який смак і колір.
  • Герметичність. Наявність ущільнювача сприяє підтримці температури всередині жаровні. Жир і пара не вириваються назовні.

  • Вартість. Варто мати на увазі, що бюджетні варіанти високоякісними та багатофункціональними бути не можуть. Бажано зупинятися на «золотій середині».
  • Зручність у використанні. Компактні розміри дозволяють зберігати виріб на полиці в кухонній шафі.
  • Розмір. Залежить від чисельності сім'ї.
  • Висота і товщина стінок. Чим більше показник, тим краще буде триматися температура всередині жаровні.
  • Матеріал виготовлення. Впливає на швидкість готування і вага конструкції, а також термін служби.
  • Тип покриття. Кожен вибирає виходячи з особистих переваг.
  • Висота хвиль на підставі. Чим вони вище, тим корисніше приготовані страви.
  • Не можна випустити з виду якість ручок. Вони можуть бути знімного, прикріпленого і литого типу. Їх головне завдання - витримати масу сковороди.

Важливе значення має і тип плити в будинку. Для газових печей підходять практично всі моделі, що випускаються. Для електричних плит досить важливо, щоб діаметр сковороди збігався з діаметром конфорки. Якщо жаровня занадто велика, то виникнуть труднощі з приготуванням їжі. Якщо в будинку встановлена Електрокераміческій плита, то варто вибирати модель гриля з гладким дном. Дуже важливо щільне прилягання двох поверхонь. Не варто купувати масивну чавунну жаровню. Краще купіть легку алюмінієву модель.

При наявності індукційної плити потрібно вибирати вироби з магнітними властивостями. Виробник робить спеціальне маркування своєї продукції, що інформує про можливості використання для індукційних печей.

Новини

Популярні теми форуму

analytics