Close button

Vauxhall отримав найбільше замовлення на електромобілі

Vauxhall отримав найбільше замовлення на електромобілі

Дочірня компанія Opel Vauxhall отримала від компанії British Gas замовлення на 2000 нових повністю електричних фургонів Vivaro-e. На додаток до 1000 автомобілів, які куплені минулого літа, угода Vauxhall є найбільший комерційний замовлення на електромобіль з акумуляторною батареєю в Великобританії на сьогоднішній день. До 2022 року на дорогах з'являться всі 3000 електромобілів, повідомляє Автомир.

Centrica, власник British Gas, взяла на себе зобов'язання електрифікувати свій 12 тисячний автопарк до 2025 року - на п'ять років раніше, ніж планувалося спочатку - і буде робити подальші замовлення з Vauxhall на електромобілі, як тільки вони з'являться.

Кріс О'Ши, генеральний директор Centrica, прокоментував:

«Ми йдемо в ногу з сучасними тенденціями не тільки за рахунок зниження викидів для наших клієнтів і нашої спільноти, а й за рахунок зниження власних викидів та збільшення швидкості, з якою ми це робимо. Повна електрифікація нашого автопарку має велике значення. У той же час ми працюємо з виробниками двигунів, такими як Vauxhall, над послугами і рішеннями для їх клієнтів електромобілів, такими як точки зарядки, інфраструктура та інноваційні тарифи на електромобілі з більш дешевою зарядкою в нічний час і безкоштовними милями для електромобілів.»

Пол Уіллкокс, керуючий директор Vauxhall Motors, сказав:

«Я радий, що British Gas додала до свого початкового замовлення повністю електричні фургони Vauxhall Vivaro-e, які в даний час є найбільше замовлення електромобілів для комерційного парку в Великобританії. Як найстаріший британський автомобільний Бренд, я хочу подякувати British Gas за їх відданість та довіру до Vauxhall. Кількість замовлень на наш повністю електричний фургон демонструє, що Vauxhall Vivaro-e може внести свій вклад в перехід до автомобілів з низьким рівнем викидів при одночасному поліпшенні якості повітря.»

Генеральний директор OPEL Міхаель Лошшеллер (Michael Lohscheller) заявив:

«Новинка Opel Vivaro-e є першим повністю електричним легким комерційним автомобілем в сегменті Van-D. А завдяки запасу ходу до 330 кілометрів на вимірювальному циклі WLTP, даний електромобіль задає нові стандарти легкості використання, надійності та професіоналізму».

opel-vivaro-e-511695.jpg

Електромобіль OPEL Vivaro-e настільки ж універсальний та гнучкий, як і будь-який інший комерційний автомобіль OPEL Vivaro. Наприклад, його корисне навантаження практично порівнянна з вантажопідйомністю аналогічних версій моделі, оснащених двигунами внутрішнього згоряння. При показнику корисного навантаження одна тисяча двісті сімдесят п'ять кг, електромобіль Vivaro-e пропонує вантажопідйомність майже на рівні дизельної версії Vivaro Cargo S (1405 кг).

Покупці OPEL Vivaro-e можуть вибирати один з двох акумуляторів типу «літій-іон» - все в залежності від своїх потреб: акумулятор ємністю 75 кВтг пропонує запас ходу 330 км (WLTP), акумулятор ємність 50 кВтг забезпечує запас ходу 230 км (WLTP) . Дані тягові акумуляторні батареї складаються з 18 та 27 модулів відповідно. Електричний фургон OPEL Vivaro-e - це простий, надійний, зрозумілий партнер для великих автопарків і маленьких компаній. Тому зарядка електромобіля також проста, як і його використання. Вибирайте будь-який відповідний варіант: зарядка від фірмовій станції типу «Wallbox», звичайної домашньої розетки, загальнодоступною швидкої зарядної станції - OPEL Vivaro-e готовий до всіх варіантів!

В Україні автомобілі OPEL Vivaro також повертають собі колишню славу і набирають популярності. Так, дана модель отримала визнання серед українських автомобілістів і професійного журі та завоювала титул «Кращого комерційного автомобіля 2021 Україна». Дана нагорода вкотре підтверджує німецька якість Opel Vivaro і готовність відповідати своєму високому статусу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics