Close button

Адвокат Чауса прокоментував заяву голови МЗС України

Адвокат Чауса прокоментував заяву голови МЗС України

Ростислав Кравець, адвокат екс-судді Миколи Чауса, викраденого в Молдові, відреагував на заяву голови МЗС України Дмитра Кулеби. Нагадаємо, міністр заявив, що Україна не причетна до ситуації з викраденням судді Миколи Чауса в Кишиневі, повідомляє Страна.ua.

Він вважає, що заява Кулеби - це спроба погасити міжнародний скандал, який може зародитися з Молдовою.

Однак сам юрист дає зрозуміти, що не вірить в непричетність до викрадення Чауса української влади.

"Заява Кулеби виглядає вкрай незграбно і невпевнено. Розуміючи, що розгорається міжнародний скандал, Кулеба намагається його погасити. Проте за сам скандал Кулеба не нестиме відповідальності. Навіть якщо через кілька днів з'ясується, що Чауса викрали українські спецслужби, Кулеба не подасть у відставку. У той же час, молдавські правоохоронці підозрюють, що Чаус був вивезений в багажнику авто українського посольства.
На той же висновок наштовхує і відсутність реакції української влади на кричуще викрадення громадянина своєї країни. Думаю, що РНБО в п'ятницю слід, крім санкцій щодо служб таксі, які накрутили ціни на проїзд в локдаун, треба розглянути питання зникнення Чауса в Молдові. Таке ставлення до громадян своєї країни недозволено", - вважає Кравець.

Нагадаємо, Чауса викрали в Молдові 3 квітня. Про викрадення колишнього судді тоді повідомив адвокат екс-судді Ростислав Кравець з посиланням на слова його дружини.

Новини

Популярні теми форуму

analytics