Close button

Hongqi почали випробування нового урядового автомобіля

Hongqi почали випробування нового урядового автомобіля
Фото: autohome.com.cn

Марка Hongqi, яку називають китайським конкурентом російського бренду Aurus, почала дорожні випробування нового флагманського седана. Розкішна модель прийде на зміну урядової автомобілю L5, повідомляє Autonews.

Судячи по знімках, китайці відмовляться від використання ретро-стилю, яким знаменитий нинішній L5. На зміну характерним круглим фарам прийдуть прямокутні подвійні світлодіодні елементи, а вигнуту радіаторну решітку замінять елементом більш прямий і масивної форми. Перші шпигунські знімки машини опублікувало видання Autohome.

За попередніми даними, наступника Hongqi L5 оснастять новим чотирилітровим бензиновим турбомотором V8. Нинішня модель укомплектована шестилітровим бензиновим атмосферником V12, що розвиває 414 л. с. і 550 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Передбачається, що прем'єра нового розкішного автомобіля для китайських державних службовців відбудеться у 2022 році.

Назва марки Hongqi в перекладі з китайської означає «Червоний прапор». Бренд, що входить в концерн FAW, раніше випускав автомобілі виключно для політичної еліти КНР, однак недавно став виробляти «цивільні» машини для вільного продажу. Плюс до всього Hongqi має плани щодо виходу на глобальний ринок. Так, компанія продає автомобілі в Об'єднаних Арабських Еміратах, а також налагодила постачання розкішних електричних кросоверів E-HS9 в Норвегію.

Новини

Популярні теми форуму

analytics