Close button

Alyona Alyona випустила другий альбом

Alyona Alyona випустила другий альбом

Alyona Alyona випустила новий альбом "Galas", який є другим лонгплеєм в її кар'єрі. В цьому збірнику зібрано велику кількість міжнародних колаборацій, повідомляє Showdream.

Так, серед тих, з ким заспівала артистка - Olexesh, Dax, Yoss Bones, Sexton, Ecko, Noga Erez, Zabson, Fatbelly. Olexesh - реп-зірка з Німеччини з українським корінням. Zabson- один з найвідоміших реп-артистів Польщі, Fatbelly - зірка соцмереж і гуморист з Казахстану, який став робити реп. Dax - канадський емсі, на чий ютуб-канал підписано 3 млн людей, ви могли бачити його кліп "Joker" (ще він записав альбом реміксів на Тупака). Українську сцену на лонгплеї представляють Krutь і Monatik, а ближче до кінця альбому - пісня "Стрижень".

"З тих пір, як я стала відомою, як почала показувати себе. З тих пір, як почала експериментувати з треками і фітами. С тих пір, як показала процес створення альбому на Балі рік тому. За цей час я стала сильнішою, почала набагато краще чути музику, а не просто слухати. Прийняла безліч пропозицій і написала безліч пропозицій по колаборації. Ми створили щось цікаве. Настав час показати це вам", - коментувала роботу артистка.

Новини

Популярні теми форуму

analytics