Close button

MSI представила нові комп'ютери "все в одному"

MSI представила нові комп'ютери "все в одному"
Фото: MSI

Компанія MSI анонсувала настільні комп'ютери класу «все в одному» Modern AM241 і Modern AM271 під управлінням операційної системи Windows 10: новинки підходять для використання в офісних та домашніх умовах, зокрема, для організації віддаленої роботи або дистанційного навчання, повідомляє 3Dnews.

Моноблоки отримали екран розміром відповідно 23,8 і 27 дюймів по діагоналі. В обох випадках застосована панель формату Full HD (1920 × 1080 пікселів) з технологією запобігання мерехтіння Anti-Flicker. Молодша версія може комплектуватися сенсорним дисплеєм.

aio2.jpg

Основою служить апаратна платформа Intel Tiger Lake. Максимальна конфігурація передбачає застосування процесора Core i7-1165G7 з чотирма ядрами (вісім потоків), тактова частота яких досягає 4,7 ГГц з технологією Turbo Boost.

aio4.jpg

Для модулів оперативної пам'яті DDR4 SO-DIMM доступи два слота: в системі можна задіяти до 64 Гбайт ОЗУ. Можлива установка твердотільного модуля М.2 з інтерфейсом PCIe або SATA, а також 2,5-дюймового жорсткого диска зі швидкістю обертання шпинделя 7200 оборотів в хвилину.

aio5.jpg

В арсеналі комп'ютерів - гігабітний Ethernet-контролер, адаптери бездротового зв'язку Wi-Fi 802.11ax і Bluetooth 5.1, стереофонічні динаміки потужністю 2,5 Вт кожен, порти USB 3.2 Gen2 Type-C і USB 3.2 Gen2 Type-A, інтерфейс HDMI і ін.

Моноблоки будуть пропонуватися в модифікаціях з різними підставками: одна з них дозволяє регулювати тільки кут нахилу екрану, інша - ще й висоту по відношенню до поверхні столу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics