Close button

У смартфонах Samsung з'являться камери Olympus

У смартфонах Samsung з'являться камери Olympus
Фото: Gizmochina

Samsung прагне істотно поліпшити якість камер в своїх смартфонах, повідомляє Ixbit.

Джерела повідомляють, що південнокорейський виробник смартфонів Samsung веде переговори з японським виробником камер Olympus про співпрацю, в рамках якого Olympus може виробляти модуль камери для майбутніх смартфонів Samsung.

Компанія Olympus, заснована в 1919 році, має багату історію і є одним з провідних виробників оптики, фототехніки і високоякісного оптичного устаткування. Samsung виробляє датчики зображення, але при цьому компанія, якщо вірити джерелам, вирішила звернутися за допомогою до фахівців з величезним стажем.

Якщо партнерство буде підтверджено, Samsung приєднається до зростаючого списку виробників смартфонів, які звернулися за допомогою до іменитим брендам. У список входять Huawei, OnePlus і Vivo, які співпрацюють з Leica, Hasselblad і Zeiss відповідно.

Samsung прагне істотно поліпшити якість камер в своїх смартфонах. Джерело додає, що переговори між Olympus і Samsung просуваються відповідно до планів. Партнерство може привести до появи камери Olympus вже в смартфоні Samsung Galaxy S22, який, як очікується, вийде на ринок в першому кварталі 2022 року.

Ні Samsung, ні Olympus поки не зробили офіційних заяв з цього приводу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics