Close button

Vodafone запускає сервіс для захисту автомобіля

Vodafone запускає сервіс для захисту автомобіля

Мобільний оператор "Vodafone Україна" запускає на українському ринку систему автобезпеки Vodafone Guardian з диспетчерською підтримкою клієнтів в режимі 24/7, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомила прес-служба оператора в четвер, система розроблена Vоdafone Group і до теперішнього часу вже працює в більш ніж 60 країнах світу - без додаткових витрат у роумінгу.

Vodafone Guardian можна використовувати для здійснення патруля протягом 5 хв. після отримання повідомлення про позаштатну ситуацію, виклик екстрених служб 24/7, дистанційне блокування руху за допомогою диспетчерського центру та online-контроль стану автомобіля: моніторинг поїздок, заряд акумулятора, спроби включення автомобіля та ін., а також обслуговування за межами України.

У разі викрадення автомобіля диспетчерський центр самостійно зв'язується з правоохоронними органами та передає інформацію про його місцезнаходження, аж до моменту повернення автомобіля власнику.

За даними компанії, щорічно в Україні викрадають більше 3 тис. автомобілів, велику частину яких не знаходять. Відповідно до прес-релізу, в даний час супутникові системи автобезпеки вважаються найбільш надійним захистом автомобіля від угону. Вони відстежують сигнали тривоги від автомобіля, забезпечують зв'язок між авто і диспетчерським центром в режимі реального часу і в екстрених ситуаціях миттєво реагують на тривоги - відбувається блокування двигуна автомобіля або виклик Національної поліції.

Новини

Популярні теми форуму

analytics