Close button

Тиснув на газ й в'їхав у дерево: подробиці аварії Тайгера Вудса

Тиснув на газ й в'їхав у дерево: подробиці аварії Тайгера Вудса
Фото: news.store.rambler.ru

Причиною ДТП за участю легендарного гольфіста Тайгера Вудса стало порушення ним правил дорожнього руху, повідомляє Обозреватель.

За інформацією видання "Sports Illustrated", автомобіль спортсмена рухався зі швидкістю 84-87 миль/год (135-140 км/год) за встановленого обмеження в 45 миль/год (близько 72 км/год).

- Основною причиною ДТП в цьому випадку став рух зі швидкістю, яка є небезпечною для дорожніх умов та не дає можливості зробити поворот. На початку ділянки, на якій сталася аварія, автомобіль Вудса їхав зі швидкістю 135-140 км/год, а в момент зіткнення з деревом вона становила близько 120 км/год. Транспортний засіб був у справному стані, – заявив представник поліцейського департаменту Лос-Анджелеса Алекс Віллануева.

Він також зазначив, що його колеги не знайшли передумов для проведення тесту на наявність алкоголю в крові Вудса та не намагалися отримати ордер на аналіз його телефонних дзвінків, щоб перевірити, чи не відволікався гольфіст у момент ДТП.

Згідно з інформацією, отриманою з "чорного ящика" автомобіля, спортсмен не натискав на педаль гальма перед зіткненням. Передбачається, що він переплутав її з педаллю газу. Поліція не стала висувати йому будь-які звинувачення.

Нагадаємо, Вудс потрапив в аварію 23 лютого. Внаслідок зіткнення гольфіст отримав множинні переломи ніг.

Новини

Популярні теми форуму

analytics