Close button

Маленький Santa Fe: кросовер Alcazar для великої родини

Маленький Santa Fe: кросовер Alcazar для великої родини
Фото: wikipedia.org

В основу нового кросовера Hyundai Alcazar лягла пятиместная версія Hyundai Creta другого покоління. Від неї Хюндай Алказар відрізняється збільшеною колісною базою (2760мм) і рядом інших особливостей. Наприклад, іншим малюнком передньої решітки, довгим заднім свесом, ліхтарями і колісними дисками в іншому дизайні, повідомляє Автоцентр.

Яким буде інтер'єр Alcazar 2021, сказати складно. Офіційних фотографій виробник не надав, але в нашому розпорядженні виявилися дизайн-скетч. Судячи з нього, новинка буде пропонуватися в 7 або 6-місному варіантах виконання. При цьому варіант із шістьма посадочними місцями отримає окремо стоять крісла в другому ряду.

85545-2.jpg

У салоні Hyundai Alcazar також очікується мультимедіа з 10,25-дюймовим дисплеєм і цифрова панель приладів. Сюди ж можна віднести клімат-контроль і бездротове зарядний пристрій для смартфона. Втім, майже всі це є на ескізі.

hyundai-alcazar-teaser.jpg

Новий Hyundai Alcazar буде комплектуватися 2,0-літровим бензиновим двигуном, що видає 159 к.с. Згідно з інформацією виробника, кросовер зможе прискорюватися до 100 км / год за 10 секунд. Крім цього мотора буде запропонований ще один - 1,5-літровий дизельний. Його потужність складе 115 к.с. Обидва агрегати пов'язані з шестиступінчастою механічною або автоматичною КПП.

2021-hyundai-alcazar.jpg

Вартість нового Alcazar поки не озвучена, її озвучать в травні на старті продажів. Відзначимо, що купити такий кросовер зможуть не всі. Про появу моделі за межами індійського ринку поки не повідомляється.

Новини

Популярні теми форуму

analytics