Close button

До України повертається тепло: синоптики дали позитивний прогноз

До України повертається тепло: синоптики дали позитивний прогноз

З України повністю піде циклон, а значить повернеться суха і більш-менш сонячна погода. Повітря почне впевнено прогріватися, хоча ночі все ще залишаться холодними.

У п'ятницю, 9 квітня, на заході, сході, півночі й у центрі країни протягом дня термометри показуватимуть +8...+10°C (місцями до +12), а вночі - близько -2...0. У південних і південно-східних регіонах повітря повинно прогрітися до +10...+12 у світлий час, а в темний воно охолоне до нуля, але буде тягнутися до "плюса".

В цілому в Україні буде суха погода - хмарна з проясненнями. Незначні опади у вигляді дощу можуть випасти в Харківській, Донецькій і Луганській областях (основний масив цього циклону розтягнеться над територією Росії). Вітер вночі південно-східний, вдень північний, 5-10 м/с.

Стан доріг нормалізується - "зелений" рівень по всій країні.

Ймовірність утворення та сходження лавин у горах Львівщини, Івано-Франківщини та Закарпаття фахівці оцінюють як помірну.

У Києві очікується похмуре з проясненнями небо, ймовірність опадів вкрай низька. Вдень температура підніметься до 8-10 з "плюсом", а до ночі опуститься до 0...+2. Швидкість вітру - 2-3 м/с.

82Q8jp7U9JBPVm.jpg Очікувана карта опадів на 14:00 у п'ятницю, 9 квітня. Фото: скріншот.

Новини

Популярні теми форуму

analytics