Close button

Укравтодор оголосив про підвищення окладів

Укравтодор оголосив про підвищення окладів

Державне агентство автомобільних доріг ("Укравтодор") підвищить тарифні ставки та посадові оклади співробітників на 20% з 1 травня, повідомляє БізнесЦензор.

Відповідні доповнення до Галузевої угоди на 2020-2022 роки підписали глава "Укравтодору" Олександр Кубрак і голова Профспілки працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства Володимир Вакуленко.

Зокрема, підвищено на 20% усі тарифні ставки та посадові оклади в порівнянні з 2020 роком. Для робітників на ділянках, які безпосередньо виконують дорожні роботи, на дві третини збільшено розмір надбавок "За інтенсивність праці робітників" і "За високу професійну майстерність".

"За висновком "ДерждорНДІ" підвищення окладів не призведе до помітного збільшення вартості дорожніх робіт (у межах 3,9%)", - запевняють в "Укравтодорі".

Згідно з проектом Галузевої угоди на 2020-2022 роки, тарифна ставка робітника I розряду встановлюється на рівні 200% розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб у розрахунку на місяць (4540 грн). Для порівняння, тарифна ставка першого розряду для медиків становить 2670 грн.

Новини

Популярні теми форуму

analytics