Close button

Почалися продажi першого в світі згортаємого телевізора

Почалися продажi першого в світі згортаємого телевізора
Фото: LG

Телевізори виготовляються індивідуально, під замовлення, повідомляє Ixbit.

Компанія LG Electronics оголосила про початок продажу першого в світі згортаємого телевізора LG Signature OLED TV R на ключових ринках по всьому світу.

Як зазначає LG, кожен згортаємий телевізор виготовляється на замовлення на заводі LG в Південній Кореї. Точна ціна не називається, але бажаючим пропонується зв'язатися з представником в регіоні, щоб отримати відповіді на свої питання.

cs6_kczg3z_big.jpg

LG Signature OLED TV R вперше почав продаватися в жовтні 2020 року, через майже два роки після дебюту на січневій виставці CES 2019. Першим регіоном запуску стала Південна Корея, де телевізор пропонується за 87 тисяч доларів.

lg-signature-product-rollable-oled-tv-r1

65-дюймовий екран OLED телевізора може забиратися частково або повністю в базовий модуль із звуковою системою. Телевізор підтримує три основні режими. У режимі «без екрану» дисплей повністю прибраний в базовий модуль. «Редакція» режим - режим простого телевізора для перегляду фільмів та іншого контенту. У «лінійному» режимі екран злегка висунутий з базового модуля і надає доступ до основних функцій і інформації, таким як музика, годинник, «звуки для настрою», «полку з фотографіями» і панель управління будинком. Телевізором можна керувати голосом.

Новини

Популярні теми форуму

analytics