Close button

Передозування мало не вбило російського хокеїста

Загадкова хвороба хокеїста збірної Росії і капітана омського "Авангарду" Олексія Ємеліна продовжує обростати чутками. Раніше чемпіона світу перевезли в реанімацію інституту Скліфосовського в Москві без точного діагнозу. Говорили і про травму, і про токсичний шок печінки, повідомляє Сегодня.

А вчора з'явилася інформація, що в організмі хокеїста виявлені сліди наркотичних речовин. Тепер же, як повідомляє телеграм-канал Mash, "наркотики" в крові Олексія Ємеліна виявилися сильнодіючими ліками з кодеїном.

Поведінка спортсмена могла бути викликано передозуванням ліками: вони викликають психомоторне збудження, від чого здається, що людина знаходиться в стані залежності від речовин. Крім того, аналіз крові на тропонин видав підвищений показник, характерний для інфаркту. Наркотичні речовини в крові Ємеліна не виявлені.

В Авангарді раніше заявляли, що причиною стану хокеїста є травма нижньої частини тіла, отримана в фінальному матчі Східної конференції КХЛ з Ак Барсом. А ось в татарстанських ЗМІ стверджували, що Ємелін нібито отримав отруєння і у нього діагностували токсичний шок печінки. Однак в омському клубі цю інформацію спростовували.

Новини

Популярні теми форуму

analytics