Close button

Гравець збірної України Довбик: "У Дніпрі мушу розмовляти російською"

Гравець збірної України Довбик: "У Дніпрі мушу розмовляти російською"
Фото: football24.ua

Форвард "Дніпра-1" та збірної України Артем Довбик зізнався, що не може в Дніпрі розмовляти українською мовою, повідомляє Обозреватель.

У той же час за словами нападника національної збірної, головний тренер команди Ігор Йовічевич і на тренуваннях, і на теоретичних заняттях говорить лише українською.

- У перші дні його роботи в "Дніпрі-1" нас дуже здивувало: як він так ідеально розмовляє нашою мовою? І не тільки ідеально, але ще і швидко. Що і говорити, в цьому плані він молодець. Вдома, в Черкасах, я розмовляю українською, а ось в Дніпрі мушу розмовляти російською. Тут так спілкується більшість. Але з цим у мене теж проблем немає, – цитує Довбика "ua-football".

Нагадаємо, 23-річний Довбик за свою кар'єру виступав за черкаський та (на той час) дніпропетровський "Дніпро", молдавську "Зорю" та данські "Мідтьюлланн" і "Сеннер'юск". Хорват Йовичевич в якості футболіста (з 2002 по 2004 роки) грав за львівські "Карпати", а з 2014 по 2015-й працював у тренерському штабі львівського клубу. У "Дніпрі-1" хорватський тренер та український гравець опинилися у 2020-му році.

Новини

Популярні теми форуму

analytics