Close button

Підприємство, яке входить до Укроборонпрому застрахувало літаки на 4,5 млн

Підприємство, яке входить до Укроборонпрому застрахувало літаки на 4,5 млн

ДП "Антонов", що входить до складу концерну "Укроборонпром", 30 березня за результатами тендеру уклало угоду з ПрАТ "Страхова компанія "Бусін" про надання послуг обов'язкового авіаційного страхування цивільної авіації вартістю 4,55 млн євро, повідомляє Нашi грошi.

На рік застрахували літаки, членів екіпажу, інший авіаперсонал і відповідальність:

  • авіаперевізника за шкоду, заподіяну пасажирам, багажу, вантажу та пошти;
  • експлуатанта цивільного літака комерційної авіації за шкоду, заподіяну третім особам;
  • розробників, виробників цивільної авіаційної техніки, організацій з технічного обслуговування, які мають право проводити випробувальні польоти, за шкоду, заподіяну третім особам;
  • навчального закладу під час виконання навчально-тренувальних польотів за шкоду, заподіяну третім особам.

Не менш 99% загальної страхової суми перестрахують на міжнародному страховому ринку, а саме - в компанії "Willis Limited" (Великобританія), яка діє в Україні через представництво "Willis Towers Watson Insurance Broking (Czech Republic) s.r.o.".

Страховий захист діє по всьому світу, крім Судану (Північного і Південного), Сирії, Північної Кореї, Ємену, Куби та Ірану. Забезпечення виконання договору становить 5%.

Вартість договору на 16% нижче очікуваної вартості закупівлі в 5,44 млн євро.

Конкурентами переможця торгів були "СК "Арсенал Страхування" Руслана Божко, Максима та Костянтина Тузова, Сергія і Марини Авдєєвої, Олександра і Анатолія Солопових та ПрАТ "Українська пожежно-страхова компанія" Олександра Михайлова. Ніхто не знижував ціну на торгах.

Акціонерами переможця "СК "Бусин" є голова наглядової ради Лариса Непочатова і член наглядової ради Олексій Овчинников, а правління нині очолює Денис Овчинников.

Новини

Популярні теми форуму

analytics