Close button

Невідомі апарати кружляють над бойовими кораблями різних країн

Невідомі апарати кружляють над бойовими кораблями різних країн
Фото: Техкульт

У липні 2019 року група есмінців ВМС США повідомила, що виявилася в оточенні рою загадкових вогнів поблизу берегів Південної Каліфорнії. Подія викликала замішання серед вищих військових чиновників, повідомляє Техкульт.

Досі командування ВМС залишається в повному невіданні щодо скоєного - зокрема, зі слів очевидців таємничі вогні рухалися дуже швидко для звичайних БПЛА. Також стало відомо, що подібними відвідинами були "ушановані" не тільки американські бойові кораблі, а й військові об'єкти інших країн.

Як повідомив на нещодавній пресконференції старший офіцер ВМС США Майкл Гілд, незважаючи на те, що вся інформація щодо інциденту була зібрана і узагальнена, нічого істотного так і не вдалося з'ясувати. Зі сказаного Гілдеем неясно, чи йде мова про роботу спеціальної групи Пентагону UAPTF, що відстежує НЛО і створеної в минулому році для аналізу спостережень за «несанкціонованими літальними апаратами».

Наостанок репортери запитали Гілдея, чи вірить він сам в інопланетян, які запускають на Землю зграї загадкових безпілотників. На що він цілком очікувано відповів: «У мене немає для цього вагомих підстав».

Новини

Популярні теми форуму

analytics