Close button

"Союз з Росією - туди навіть не треба дивитися", - білоруська спортсменка Остапчук

"Союз з Росією - туди навіть не треба дивитися", - білоруська спортсменка Остапчук
Фото: s5o.ru

Призер Олімпійських ігор і чемпіонка світу в штовханні ядра білоруска Надзея Остапчук розповіла, яких союзників вона хотіла б для своєї країни. Нагадаємо, що в Білорусі з серпня не припиняються масові протести проти президента Олександра Лукашенка. А в Мінську на матчах збірної Білорусі трибуни заповнили солдатами, повідомляє Сегодня.

- Хотіла б союзу Білорусі з ЄС, хоча раніше дотримувалася думки, що союз нам не потрібен ні з ким. Але зараз мені здається, що треба прагнути до сильних, розумних, розвинених країн. Вони нам можуть допомогти подолати кризу і швидко перейти до розвитку всіх сфер життя. Союз з Росією – туди навіть дивитися не треба, в цій країні відбувається повна деградація. Я патріот Білорусі, люблю свою країну і хочу їй добра. А головна цінність Білорусі – це люди", – цитує Остапчук "by.tribuna.com"
Надія Остапчук

Надзея Остапчук / Фото: "Instagram"

Остапчук виступає проти насильства і за чесні вибори в Білорусі, входить до Вільного об'єднання спортсменів. Нещодавно продала на благодійному аукціоні свою "золоту" медаль з чемпіонату Європи-2005 за 11 100 доларів, щоб підтримати репресованих колег.

Новини

Популярні теми форуму

analytics