Close button

У Північній Ірландії вже 7-й день не вщухають протести (фото)

У Північній Ірландії вже 7-й день не вщухають протести (фото)
Фото: PA

Уже сьому ніч в Північній Ірландії не вщухають протести, викликані на ґрунті конфлікту націоналістів з тими, хто підтримує монархію. Бунтівники закидають поліцію запальними снарядами, салютами й камінням, повідомляє Daily Mail.

Поранення отримали вже 55 правоохоронців. Поки що поліцейські застосовують проти агресивної молоді тільки водомети, додатково використовують важкий захисний одяг і службових собак.

До заклику припинити протести приєдналися прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон і навіть Білий дім. Відомо, що в акціях беруть участь діти 13 років, заохочувані батьками.

Сьогодні ввечері в Белфасті знову спалахнуло насильство, коли молоді люди стали кидати бомби із запальною сумішшю в поліцейських, що було описано як гірші заворушення за останні роки. Протестувальники закидають поліцію запальною сумішшю. Фото: PA.

PSNI використовує водомет на дорозі Спрінгфілд під час подальших заворушень в Белфасті сьогодні ввечері. Поліція відповідає поливом з водомета. Фото: Reuters.

Феєрверк вибухає на поліцейських машинах після обстрілу поліцейських під час зіткнень з націоналістичної молоддю на Спрінгфілд-роуд У хід йдуть салюти й феєрверки. Фото: Getty Images.

Перед поліцейськими машинами в Белфасті горить пожежа. У місті тривають акції протесту між офіцерами і молоддю. Поліція поки що займає оборонну позицію. Фото: Reuters.

Під час зіткнень видно, як один з учасників заворушень підкидає якийсь предмет в повітря Демонстрації тривали до вечора. У протестах беруть участь діти, підбурювані батьками. Фото: EPA.

Люди дивляться, як горить дорожній знак, коли націоналісти нападають на поліцію на Спрінгфілд-роуд біля Стіни світу Протестувальники не тільки порушують порядок, але й займаються вандалізмом. Фото: Getty Images.

Новини

Популярні теми форуму

analytics