Close button

Оновлений BMW 3-ї серії помітили на тестах

Оновлений BMW 3-ї серії помітили на тестах

Тестову BMW 3 Series помітили зовсім без зовнішнього камуфляжу, але з прихованою панеллю приладів, повідомляє Обозреватель.

Протягом останніх декількох років BMW, як і більшість німецьких автовиробників, схильні до незначної модернізації своїх моделей, але щось інше відбувається 3 Series. Очікується, що оновлене авто дебютує влітку цього року.

Одним з найважливіших змін стане прийняття останньої інформаційно-розважальної системи iDrive, яка базується на новій операційній системі BMW 8 і дебютувала в повністю електричному позашляховику iX.

Тестовий автомобіль мав заховану панель приладів, але контур тканин, що її прикривають, наводить на думку, що BMW збирається використовувати той же вигнутий дисплей, що і на iX. Це змусить їх змінити дизайн приладової панелі. Додавання такого екрану всередині 3 Series може означати кінець класичного інтер'єру BMW.

Автовиробник вже говорив, що новий iDrive буде представлений і в недавно відкритому i4, проте вони тоді не показали ніяких фотографій інтер'єру. Якщо поєднати цю інформацію з тестовим автомобілем, можна впевнено сподіватися, що найбільшою зміною в модернізованих моделях 3 Series і 4 Series стане інтер'єр.

Очікується, що оновлення для G20 3-Series запропонує цілий ряд тонких налаштувань зовнішнього дизайну, включаючи кольори, новий дизайн коліс і фар і невеликі зміни на бамперах.

BMW запланувала почати виробництво оновленої 3 Series в цьому липні, а 4 Series - через місяць, тому ми зможемо побачити більше тестових автомобілів на дорозі в найближчі тижні.

2022-bmw-3-series-facelift-scoop-01.jpg
Оновлена панель приладів в BMW 3-Series. Джерело: Carscoops

Новини

Популярні теми форуму

analytics