Close button

Суд виніс вердикт щодо обрання голови правління ПриватБанку

Суд виніс вердикт щодо обрання голови правління ПриватБанку

Госпсуд міста Києва 6 квітня відмовився задовольнити клопотання "Приватбанку" про скасування заборони вчиняти будь-які дії щодо обрання та призначення голови правління банку, повідомляє Finbalance.

"Так як в засіданні банк повідомив, що на його думку заборонено проводити конкурс в цілому, то суд вважає за необхідне зазначити, що рішенням суду від 24 лютого обмежені повноваження банку (наглядової ради), певне статтею 152 Статуту АТ КБ "ПриватБанк", тільки як завершальний, кінцевий етап проведення конкурсу. При цьому, позов стосується заборони проводити закритий конкурс взагалі. тобто, до моменту вирішення спору по встановленню законності проведення конкурсу в цілому, судом забезпечено позов шляхом заборони обрання певного переможця конкурсу на посаду керівника банку і призначення такої особи головою Правління Банку, як кінцевого етапу всієї конкурсної процедури", - відзначають в суді.

Додамо, що 14 квітня Північний апеляційний госпсуд планує розглянути апеляційні скарги Нацбанку і Кабміну на постанову Господарського суду м.Києва від 24 лютого про вжиття заходів забезпечення позову.

Новини

Популярні теми форуму

analytics