Close button

У Тунісі створили кросовер за €11 тис

У Тунісі створили кросовер за €11 тис

У рух двухдверную машину приводить 1,2-літровий бензиновий двигун з трьома циліндрами потужністю 83 кінські сили, повідомляє Autonews.

У Тунісі місцева компанія Wallys Car представила кросовер Iris, який збирається вручну і коштує €11 тис. Невеликий ролик про цю машину виклали на YouTube-каналі Business Insider.

Більшість деталей для новинки поставляється з Франції. У рух двухдверную машину приводить 1,2-літровий бензиновий двигун з трьома циліндрами. Потужність агрегату становить 83 км на годину. Максимальна швидкість - 158 км на годину. У компанії вважають, що такі характеристики цілком влаштують більшість місцевих водіїв.

u7ump4vcrg_big.jpg

Кузов компактного кросовера виконаний зі склопластику. Машина комплектується круглими фарами, гратами радіатора з шістьма секціями і масивними колісними арками. При бажанні автомобіль можна укомплектувати додатковою світлодіодною оптикою, панорамним дахом і парктроником.

on4unl56gl_big.jpg

Серед можливих кольорів кузова - рожевий і пурпурний. В салоні машини встановлюється трехспицевое рульове колесо, сенсорний дисплей (опціонально) і камера заднього виду. За доплату клієнтам пропонується додаткова шумоізоляція і більш зручні сидіння.

Новини

Популярні теми форуму

analytics