Close button

У Volkswagen Golf з'явився серйозний конкурент з Китаю

У Volkswagen Golf з'явився серйозний конкурент з Китаю

Сім'я "заряджених" хетчбеків поповнилася новим яскравим представником з Піднебесної - компанія Lynk & Co представила модель 02 Hathcback з 254-сильним турбомотором, повідомляє Обозреватель.

Вхідна до складу холдингу Geely компанія Lynk & Co представила чергову новинку.

Цікаво, що поки все намагаються перетворити свої моделі в кросовери, в Lynk & Co пішли протилежним шляхом - крос-хетч 02, який дебютував 3 роки тому, переробили в потужний хот-хетч.

lk-7resize.jpg
Доповнюють агресивний образ стильні легкосплавні колісні диски, "взуті" в низькопрофільну гуму Michelin. Джерело: autohome.com.cn

Автомобіль отримав все невід'ємні атрибути спорткара: занижену підвіску, додатковий аеродинамічний обвіс і, звичайно ж, потужний силовий агрегат. Під капотом новинки має 2-літрова бензинова "турбочетверка", що розвиває 254 к.с. і 350 Нм. Вся ця міць відправляється через 8-ступінчастий "автомат" від японської компанії Aisin до передніх ведучих коліс.

lk-5.jpg
Під капотом новинки має 2-літрова бензинова "турбочетверка", що розвиває 254 к.с. і 350 Нм. Джерело: autohome.com.cn
lk-4.jpg
На розгін до першої "сотні" Lynk & Co 02 Hathcback витрачає 6,2 секунди. Джерело: autohome.com.cn

Хетчбек відрізняється від спорідненої моделі 02 іншими бамперами, яскравим двокольоровим забарвленням з чорним дахом і "квартетом" хромованих патрубків вихлопної системи. Доповнюють агресивний образ стильні легкосплавні колісні диски, "взуті" в низькопрофільну гуму Michelin.

lk-3resize.jpg
Хетчбек відрізняється іншими бамперами, яскравим забарвленням з чорним дахом і "квартетом" хромованих патрубків вихлопної системи. Джерело: autohome.com.cn

На розгін до першої "сотні" Lynk & Co 02 Hathcback витрачає 6,2 секунди. Представлять новинку на автошоу в Шанхаї в поточному місяці, а продажі в Китаї очікуються вже влітку.

lk-2resize.jpg
Представлять новинку на автошоу в Шанхаї в поточному місяці. Джерело: autohome.com.cn

Новини

Популярні теми форуму

analytics