Close button

Баскетбольна Суперліга: "Прометей" за крок до чемпіонства

Баскетбольна Суперліга: "Прометей" за крок до чемпіонства
Фото: ФБУ

Кам'янський "Прометей" здобув другу перемогу в фінальній серії чемпіонату України з баскетболу серед жінок зі столичним "Київ-Баскетом", повідомляє ФБУ.

Киянки заволоділи перевагою на старті матчу, відмінний відрізок, як і матч в цілому провела Христина Філевич. Але вже на екваторі другої чверті господарки зуміли наздогнати суперниць, максимальна перевага яких на певному відрізку дистанції сягнула 14 очок.

Традиційно потужно у "Прометея" зіграв американський тандем Мосбі - Лашун. Легіонерки набрали на двох 56 з 84 командних очок та суттєво допомогли свої команді виграти підбирання.

Ключовою перевагою команди з Кам’янського в цьому матчі стали очки набрані в трисекундній. За більшістю інших статистичних показників у суперниць була рівновага.

Тож, провівши потужний старт матчу, втримати фавориток у його другій частині, "Київ-Баскету" не вдалося. "Прометей" переміг з рахунком 84-74 та зробив рахунок у серії до трьох перемог 2-0 на свою користь.

Сьогодні, 9 квітня о 18-00, в Івано-Франківську почнеться матч "бронзової" серії, в якому місцевий "Франківськ" прийме столичне "Динамо". У разі перемоги киянок, вони завоюють медалі української Суперліги сезону 2020/21.

Жіноча Суперліга. Фінал, 2-й матч

Кам’янське, СК "Прометей"

"Прометей" — "Київ-Баскет": 84-74 (18-26, 22-8, 25-23, 19-17)

Новини

Популярні теми форуму

analytics