Close button

Huawei представила нові флагманські телевізори

Huawei представила нові флагманські телевізори
Фото: Gizmochina

Мобільний бізнес Huawei переживає не найкращі часи. Тим не менш, компанія прагне розвивати свій бізнес в інших напрямках. Сьогодні китайський ТехноГігант представив нові розумні телевізори Smart Screen V, повідомляє 3Dnews.

Серія Huawei Smart Screen V зібрала в собі флагманські телевізори компанії. Новий модельний ряд представлений пристроями з діагоналями 55, 65, 75 і 85 дюймів. Телевізори повторюють дизайн торішніх моделей, включаючи висувну камеру і досить вузькі рамки зверху і з боків від екрану.

Huawei Smart Screen серії V мають металевий каркас, виготовлений з алюмінієвого сплаву. У конструкції телевізора також використовується ультратонкий лист з нержавіючої сталі товщиною 0,3 мм, що використовується в оформленні вбудованого саундбара.

Пікова яскравість 65-, 75-, і 85-дюймових моделей досягає 1000 кд/м2, в той час як для 55-дюймового телевізора цей показник становить 750 кд/м2. У 85-дюймовому телевізорі використовується 168-компонентна система підсвічування, яка забезпечує дуже гнучке управління яскравістю екрану. Технологія Brightness Control Pro додатково покращує контраст зображення, дозволяючи роздільно регулювати яскравість окремих елементів зображення в режимі реального часу, забезпечуючи більш глибокий чорний колір на темних і більш високу яскравість на світлих ділянках.

4324324.jpg

Користувачів безумовно порадує, що Huawei Smart Screen серії V пропонують частоту оновлення 120 Гц. Крім того, телевізори оснащені фірмовою технологією Huawei, яка покращує відео з низькою частотою кадрів, збільшуючи її. Пристрої серії V також є першими в світі продуктами з сертифікацією HDR Vivid. Кожен кадр відео може мати власні метадані, що описують яскравість і гамму. HDR Vivid оптимізує відеоролики, використовуючи ці метадані, щоб забезпечити найкращий досвід перегляду для користувачів.

5234234324.jpg

Що стосується продуктивності, телевізори серії V побудовані на базі чіпа Honghu 818, що об'єднує два ядра Cortex-A53 і два Cortex-A73 з частотою до 1,8 ГГц. Висувна камера з штучним інтелектом може похвалитися дозволом 24-Мп і підтримкою відеочатів в дозволі Full HD. Звукова частина розроблена спільно з компанією Devialet і представлена п'ятьма високочастотними, двома середньочастотними динаміками і тонким, але потужним сабвуфером, які забезпечують повне занурення в звукову сцену і пропонують індивідуальну підстроювання під особливості приміщення, в якому використовується телевізор.

327847.jpg

Huawei Smart Screen серії V працюють під управлінням Harmony OS. Для взаємодії з пристроями використовується пульт з сенсорним екраном і NFC-міткою, що дозволяє швидко транслювати контент зі смартфонів Huawei.

Що стосується цін, 55-дюймовий телевізор обійдеться в $840. За 65-дюймову модель доведеться віддати $1220. 75-дюймова модель буде коштувати $2135, а за 85-дюймовий телевізор треба буде викласти $3360. Huawei почала приймати попередні замовлення на пристрої на торговому майданчику Vmall.

Новини

Популярні теми форуму

analytics